Verhuisdieren Cition Cition webwinkel Cajas AEB Chemokar Link Wie zit waar Formbuilder
 

PORTFOLIO

Een selectie van recente projecten waar Stichting Publieke Zaken heeft aan gewerkt heeft:

Cition Parkeermanagement

bijlage cition parkeermanagement
Voor Cition Parkeermanagement hebben wij zowel de internet-site, als de intranet-site mogen bouwen. De internet-site koppelt met het Nationaal Parkeer Register, zodat de tarieven, die bezoekers kunnen opvragen voor een willekeurig adres in Amsterdam, altijd actueel zijn.

Stichting Verhuisdieren

bijlage stichting verhuisdieren
Stichting Verhuisdieren heeft als motto huisdieren te matchen met de juiste mensen. Indien een huisdier, door komst van kind of wijziging van omstandigheden, helaas een nieuw baasje moet vinden, helpt Verhuisdieren.nl om een geschikte nieuwe plek te vinden.

Cajas tussenschoolse opvang

bijlage cajas tussenschoolse opvang
Ons CMS is uiterst flexibel als het gaat om vormgeving. In dit voorbeeld een portal site voor Cajas, vanwaar ouders zich kunnen aanmelden in KidsDesk, een systeem voor het managen van kinderopvang, gebouwd door onze partner OpenHatch.IT

Cition Kaart

bijlage cition kaart
Een ander product voor Cition: de portal voor een webwinkel. Via een ingetekende kaart en zoekfunctionaliteit, kunnen bezoekers informatie opvragen over dag-, week- en weekendkaarten, en, indien gewenst, doorklikken naar een webwinkel om de geselecteerde optie aan te schaffen.

LINK

bijlage link
Voor de ontwikkelingsalliantie van de gemeente Amsterdam, ontwikkelen wij door op een sociaal intranet, voorzien van een microblog, e-mail alerts van ontwikkelingen, een eigen berichten-box, chatfunctionaliteit. Medewerkers kunnen zelf blogs schrijven, hun kennis en expertises delen in hun online CV, en groepen aanmaken en beheren.

AEB Chemokar

bijlage aeb chemokar
Voor het AEB, een afvalverwerkingsbedrijf in Amsterdam, hebben we een kaartapplicatie gebouwd, waarop te zien waarneer de chemokar in de buurt is voor het ophalen van klein chemisch afval.