Verhuisdieren Cition Cition webwinkel Cajas AEB Chemokar Link Wie zit waar Formbuilder
 

DIENSTEN

SPZ is een bureau gespecialiseerd in het ontwikkelen en inzetten van web-gebaseerde technologieen. Wij:

ontwerpen en bouwen websites - indien u iets anders wilt dan een WordPress site met een gratis template; wij kunnen u een maatwerk website aanleveren, met de functionaliteit en vormgeving die op uw organisatie en doelgroep aansluit.

ontwerpen en bouwen intranetten - wij waren er vroeg bij, al in het jaar 2000 lanceerden wij een intranet voor een dienst van de gemeente Amsterdam. Sindsdien hebben wij continu doorgebouwd aan de core applicaties die een intranet succesvol maken; geavanceerd media- en documentenbeheer, telefoon/adresgids, uitgebreid rechten- en workflowbeheer, formulierbeheer en vele gradaties van reactiemogelijkheiden.

doen losse programmeeropdrachten - wilt u een proces automatiseren, dan helpen wij u graag met de technische implementatie. Of het nu gaat om Linux, Unix, OS X of een Windows-omgeving, wij bieden graag onze expertise aan om uw vraag om te zetten in een praktisch systeem.

bouwen webservices - wilt u een databron ontsluiten op uw interne netwerk of het internet? Via de implementatie van een webservice, kunnen wij de koppeling verzorgen tussen uw databron en andere applicaties of front-end systemen.

doen webapplicatiebeheer - u heeft al een webapplicatie of website gebaseerd op bijvoorbeeld Drupal, Joomla, Typo3 of WordPress? Wij kunnen de security updates voor u verzorgen, een nieuwe huisstijl doorvoeren, uw omgeving beter toegankelijk maken op mobiele apparaten, en helpen met het vullen, uitbreiden, en doorontwikkelen van uw applicatie of site.

helpen met open source oplossingen - voor onze eigen kantoorautomatisering zijn wij grote liefhebbers van open source oplossingen. Denk hierbij aan een Solr zoekmachine voor interne documenten, PostFix mailservers, Linux-based desktops. Heeft u hulp nodig bij de overgang van een dure proprietary infrastructuur naar een open source omgeving, dan overleggen wij graag met u de verschillende opties, mogelijke knelpunten en oplossingen.