Verhuisdieren Cition Cition webwinkel Cajas AEB Chemokar Link Wie zit waar Formbuilder
 

FormBuilder

SPZ heeft voor verschillende organisaties complexere sites gebouwd, waarbij ook de noodzaak voor een of meerdere formulieren aanwezig was. Om aan deze wens te kunnen voldoen, en tegelijkertijd de redacteuren zelf de mogelijkheid te kunnen geven om nieuwe formulieren aan te maken en te beheren, hebben wij de FormBuilder gebouwd.

Relatief simpele contactformulieren of de aanvraag van een parkeervergunning; ze zijn allemaal te ontwikkelen met de FormBuilder. Zonder technische kennis kan een formulier worden opgebouwd, bestaande uit verschillende soorten velden (denk aan: tekstvelden, vink-veldjes, drop-downs). Velden kunnen via drag-and-drop makkelijk verplaatst worden. En aanpassen gaat simpelweg door het aanklikken van het veld, om vervolgens de aanpassing door te voeren in een of meerdere eigenschappen van het geselecteerde veld. Formulieren kunnen, via de wysiwyg-editor, geplaatst worden in de content van uw website.

Wijzigen van een formulier

bijlage wijzigen van een formulier
Selecteer het veld wat gewijzigd moet worden, en verplaats het door te slepen naar een nieuwe positie, of wijzig links de eigenschappen van het veld.