Verhuisdieren Cition Cition webwinkel Cajas AEB Chemokar Link Wie zit waar Formbuilder
 

IPP content management system

IPP is een door onszelf ontwikkeld content management system; een webapplicatie die het voor de gebruiker eenvoudig maakt om zijn of haar website bij te werken en uit te breiden, zonder dat daar technische kennis voor nodig is. Maar, IPP is meer dan dat. Het is een uitbreidbaar raamwerk wat ingezet kan worden voor verschillende doeleinden.

IPP doet bijvoorbeeld dienst als een CMS voor verschillende intranetten, maar ook als een matching-engine, urenregistratiesysteem, of als web-service. Daarnaast kan IPP dienst doen als een platform voor verschillende "sub-sites". Dat wil zeggen, verschillende sites, met een eigen look and feel, kunnen centraal worden beheerd vanuit IPP. 

De onderliggende techniek van IPP wordt breed ondersteund, zodat praktisch elk platform kan worden bediend. Van Windows tot Unix, van SQL Server tot PostgreSQL; voor IPP is er een plek binnen uw organisatie die aansluit op bestaande kennis van uw IT-infrastructuur.

Kenmerkende eigenschappen van IPP zijn het uitgebreide rechtensysteem (zodat redacteuren een eigen "hoekje" van de site toegewezen kunnen krijgen), frontend en backend beheer, schaalbaarheid door o.a. geavanceerde caching technieken, en de uitgebreide verzameling van "informatie-typen", zodat elke verschillende type content (bijvoorbeeld een persbericht, een statische pagina of een medewerkerkaart) een eigen functionaliteit en vormgeving kan hebben.

Voor een impressie van verschillende onderdelen van IPP, zie onderstaande screenshots.

Boomweergave

bijlage boomweergave
Boom-weergave van al uw content. Via een mappenstructuur kunt u bij elke bit van informatie die u heeft ingevoerd in het CMS (gebruikersdata, pagina's, documenten, foto's, etc. etc.)

Statistieken

bijlage statistieken
Blijf op de hoogte van uw site-bezoek; IPP biedt realtime statistieken aan per pagina, en per site.

Asset management

bijlage asset management
Asset/media management. Bovenin kan gezocht worden op basis van sleutelwoord of tags, welke door het systeem automatisch aangevuld kunnen worden. Bestanden kunnen worden ge-drag-n-dropped in het asset-manager window om geupload te worden.

Front-end editing

bijlage front-end editing
Wysiwig-editor voor het wijzigen van de content. Het wijzigen van een pagina is direct beschikbaar als optie voor een redacteur op de pagina zelf.